Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Για το βράδυ της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου 2008, στις 9, αναβλήθηκε λόγω της βροχής η μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν στο Καλλιμάρμαρο, ο ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και ο Μελωδία, για τη διάσωση και ανάπλαση των Δασών.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και Μαρία Φαραντούρη.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα ticketservices.gr, στην τιμή των 10 ευρώ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ακροατών που θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους.
Συγκεκριμένα, το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργήσει έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τραμ και αστικά λεωφορεία έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει παρεμβατικό χαρακτήρα και θα τονίζει την ανάγκη διάσωσης των δασών και την προστασία τους από άλλες χρήσεις.
Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 323.000 ευρώ - μαζί με τα sms- έχουν συγκεντρωθεί στο ραδιομαραθώνιο του ΣΚΑΪ, με στόχο την προστασία των δασών.
Τα χρήματα από το ραδιομαραθώνιο και τη συναυλία, θα διατεθούν στο "Ταμείο Δασών".
Αναδημοσίευση από www.skai.gr

(ΥΓ: Ο Πρόεδρος θα είναι εκεί.......)

.........Συνέχεια

Η Καλύτερη συναυλία που είδα τα τελευταία χρόνια.........
Σε μια μυσταγωγική αξέχαστη βραδιά, σε ένα Καλλιμάρμαρο στάδιο που ξεχείλιζε από παλμό και πάθος, δεκάδες χιλιάδες κόσμου με τη παρουσία τους στη συναυλία για την προστασία των δασών επικρότησαν με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και του Μελωδία FM, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία για την προστασία του περιβάλλοντος.
Με τους 15 σπουδαίους ερμηνευτές να δίνουν - αφιλοκερδώς - τον καλύτερο τους εαυτό για τον κοινό σκοπό της προστασίας του περιβάλλοντος, η ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο σύντομα "απογειώθηκε", με τον κόσμο να συνοδεύει τους καλλιτέχνες τραγουδώντας μαζί τους μεγάλες επιτυχίες του πενταγράμμου.
Η συναυλία άρχισε με το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Bαρθολομαίου, ο οποίος τόνισε πως τα δάση είναι πηγή ζωής και πρέπει να αποτρέψουμε την περαιτέρω καταστροφή τους. Πρόσθεσε δε, ότι φέρουμε όλοι μερίδιο ευθύνης και πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καθαρό περιβάλλον.
Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο σταθμός μας μετά την αντίστοιχη που πραγματοποίησε το 1993 για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που στήριξε μαζικά την προσπάθεια του ΣΚΑΪ, του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και του Μελωδία, τους 15 καλλιτέχνες για την προσφορά τους, και τις διοικήσεις και τους εργαζομένους της ΑΜΕΛ, της ΕΘΕΛ, του ΗΛΠΑΠ και της ΤΡΑΜ που διευκόλυναν τη μετακίνηση του κόσμου.

(ΥΓ: Ο Πρόεδρος ήταν εκεί.......)Δεν υπάρχουν σχόλια: