Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιά στον Αγραπιδόκαμπο!

Άλλη μια εκδήλωση της ομάδας μας ολοκληρώθηκε, θέλουμε να πιστεύουμε με επιτυχία!
Η συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων μας ήταν εκπληκτική!

Η ημέρα ξεκίνησε από τα Λουτρά Αγραπιδοκάμπου, περπάτημα δίπλα στο ρέμα σε ένα πανέμορφο μονοπάτι!


Στο χώρο της εκδήλωσης, πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους συμμετέχοντες! Παιχνίδια ομαδικά είχαν σχεδιαστεί από φίλους - μέλει της ομάδας μας, για τους μικρούς μας φίλους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά και στην "καρδιά"!
Ένα από αυτά ήταν οι "μούμιες"!!!Οι "ουρές" με της οποίες "τρελάθηκαν" μικροί και μεγάλοι!
Υπήρχαν δύο πανέμορφα άλογα, τα οποία μας τα έφερε ο κ. Παντελής Αναστασόπουλος, και των ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη ευκαιρία που μας έδωσε, να έρθουμε για λίγο σε επαφή με αυτά τα υπέροχα πλάσματα, που κάποτε ήταν για τον άνθρωπο τρόπος ζωής!Το γλέντι δεν άργησε να "ανάψει", το χορό άνοιξε το χορευτικό του Δ. Αντιρρίου με τη Ακριβή Ράικου, την ευχαριστούμε για την συμμετοχή του τμήματος, όπως και τα παιδιά που χάρισαν το χορό τους, και να τους ευχηθούμε καλή πρόοδο!


Στη συναίχια την σκυτάλη πήραν οι παρευρισκόμενοι, και δεν σταματήσαν παρά μόνο αργά το απόγευμα, συνοδευόμενη από ζωντανή μουσική που ήταν μια προσφορά φίλων και μελών της ομάδας μας, τους ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ είπε...

Μπράβο Θράσο.
Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα τον Κώστα τον Σωτηρό, τον Κώστα τον Μπε και όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση καθαρά μονοπατια. Φοβερή δουλεία.