Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Εξόρμηση στη Λίμνη Πλαστήρα!03 Σεπτεμβρίου στις 3:00 μ.μ. - 05 Σεπτεμβρίου στις 4:00 μ.μ.

Η αναχώρηση θα γίνει στης 3 το απόγευμα της Παρασκευής, από το γνωστό σημείο στο Αντίρριο!
Προορισμός η Λίμνη Πλαστήρα και το χωριό Νεοχώρι, δυτικά της Λίμνης! Γίνονται προσπάθειες να "κλείσουμε", για τη διαμονή μας τις κατασκηνώσεις τις Μητρόπολης, μετά την επιβεβαίωση τις κράτησης θα σας ενημερώσουμε άμεσα!
Φτάνοντας το βράδυ στον προορισμό μας, μέσω Λαμίας, όπου θα συναντηθούμε με τα μέλη μας που θα έρχονται από Αθήνα, θα τακτοποιηθούμε και θα φάμε ότι πρόχειρο έχουμε πάρει μαζί μας, στο χώρο τις κατασκήνωσης!
Το Σάββατο το πρωί θα ξεκινήσει με χαλαρό περπάτημα δίπλα στη λίμνη, υπάρχουν όμως και διαδρομές ανάβασης σηματοδοτημένες για όσους θέλουν!
Το μεσημέρι θα τσιμπήσουμε στα παραλίμνια μαγαζάκια, και θα συνεχίσουμε με διάφορα σπορ... ιππασία, ποδήλατο λίμνης ή βουνού, και ότι άλλο θέλει ο κάθε ένας κατά δικιά του επιλογή και ευθύνη! Το βραδάκι αν όλα πάνε καλά και μήνουμε στην κατασκήνωση, θα φάμε εκεί ότι θα μας έχουν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι!
Την Κυριακή θα επισκεφτούμε τους καταρράκτες, κοντινό και εύκολο περπάτημα, και θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή περνώντας από το φράγμα, και αν ζητηθεί και υπάρχει διάθεση θα επισκεφτούμε τη μονή Κορώνης!

Η κατασκήνωση διαθέτη 100 κλίνες, τραπεζαρία, τουαλέτες, ρεύμα, νερό, περισσότερες πληροφορίες για το κόστος διαμονής και τα υπόλοιπα, σε λίγες μέρες, μόλις επιβεβαιώσουμε την κράτηση!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: