Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ενημερωτικό Φυλλάδιο


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, το φυλλάδιο είναι πολύ ωραίο (παραδόξως...) και σοβαρό. Καλή δουλειά.
Ε.

υγ1. Μήπως να ερωτώντο οι εικονιζόμενοι στις φωτό αν επιθυμούσαν δημοσίευση της φάτσας τους ;

υγ2. Μα καλά, τόσα μέλη έχετε γιατί ελάχιστα σχόλια στις αναρτήσεις; Οργανωθείτε...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε καλοδεχούμενο το σχόλιο, ωστόσο θα ήθελα να αντι-σχολιάσω το "(παραδόξως...)" και να σου ζητήσω να μας βοηθήσεις τεκμηριώνοντας την αιτιολογία της διατυπωμένης απόστασης της προσδοκίας απ' την διαπιστωμένη ποιότητα του φυλλαδίου, συνεπώς και της δραστηριότητας της ομάδας μας.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες του φυλλαδίου προέρχονται από δημοσιεύσεις στο internet και επιπλέον ότι δεν τίθεται θέμα όταν η φωτογραφία απεικονίζει γενικό πλάνο σε αντίθεση με την περίπτωση που παρουσιαζόταν ένα μόνο πρόσωπο.
Ωστόσο αν υπάρχει κάποιο θέμα με κάποιο πρόσωπο παρακαλώ ενημέρωσέ μας ώστε να εξαιρέσουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία απ' το φυλλάδιο.
Για το (υγ2) αναζήτησε την ομάδα στο facebook ή στείλε μας το e-mail σου ώστε να σε καλέσουμε στην ομάδα για περισσότερα σχόλια.
Τέλος να σε ευχαριστήσω για τα σχόλιά σου και να σε παρακαλέσω αν είσαι στην περιοχή μας να προσπαθήσεις να μας συνατήσεις ώστε να έχουμε μια πιό δημιουργική κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων. Συνήθως βρισκόμαστε κάθε ΠΣΚ.