Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ελεύθερες σκέψεις

Αν και η προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών, κατά τη γνώμη μας, αφορά στην προώθηση αγαθού και θεάρεστου έργου, εν τούτοις μια ευτυχώς μικρή μερίδα «καλοπροαίρετων συμπατριωτών μας», επιδίδεται σε εθελοντικές υπηρεσίες γνωστές ως καρφώματα. Μερικώς δικαιολογημένες αντιδράσεις, μιας και στο παρελθόν τα Λουτρά Αγραπιδόκαμπου, έγιναν αντικείμενο δημοσιεύσεων για το πόσο κόστισε το βάψιμο μιας πόρτας, πόσο πήγε ο δρόμος και μια σειρά άλλων δύσοσμων καταστάσεων, αρκούντως νοσηρές.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, αναφορικά με τις κινήσεις των «καλοπροαίρετων συμπατριωτών μας», και την «έντονη ανησυχία τους» για το αν τηρήθηκαν ή όχι οι νόμιμες διαδικασίες για να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι θα προωθήσουμε με κάθε τρόπο τους αγαθούς σκοπούς μας.
Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω στους «καλοπροαίρετους συμπατριώτες μου» ότι εθελοντισμός σημαίνει «προσφορά χωρίς να προσμένεις ανταπόδοση». Αν ωστόσο τα παραπάνω, δεν αντιπροσωπεύουν τους «καλοπροαίρετους συμπατριώτες μου» και είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας, τους περιμένουμε να μας δείξουν το λάθος μας, συμμετέχοντας στην εθελοντική μας προσπάθεια.

Τελώντας σε αναμονή

ΥΓ Για όσους δεν κατάλαβαν σε τι αναφέρομαι, ρωτήστε τα μέλη του συλλόγου μας ή κάντε λίγη υπομονή μέχρι να είναι ανακοινώσιμα ονόματα και πράξεις.

Στους «καλοπροαίρετους συμπατριώτες μου» αφιερώνω το τραγούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: