Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Εθελοντκή δράση στο Τρίκορφο Ναυπακτίας 2011Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 η Φυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου συμμετείχε εθελοντικά στον καθαρισμό του μονοπατιού που οδηγεί στον καταρράκτη του Τρικόρφου (Κρέμαση). Επτά μέλη της Ομάδος ξεκίνησαν με την πρώτη καμπάνα απ' τον Αη Νικόλα Αντιρρίου, συναντήθηκαν με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου στη πλατεία του χωριού στις 07:30 και ξεκίνησαν το έργο ανάδειξης μιας μοναδικής για την περιοχή διαδρομής, που ξεκινάει απ' τις παρυφές του χωριού ως τον καταρράκτη.
Το έργο τελείωσε κοντά στο γιόμα, ενώ ακολούθησε γεύμα προσφορά του Πάνου Δανιήλ στην ταβέρνα στο κέντρο του χωριού και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους ανθρώπους του χωριού.
Το μονοπάτι που αναδείχτηκε σε συνδυασμό με τη βλάστηση, σε ξεγελάει και σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα βουνό αρκετά μακριά από κατοικημένη περιοχή, ωστόσο βρίσκεσαι μερικά μέτρα απ' το χωριό, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους του χωριού και στους επισκέπτες μικρών χαλαρών διαδρομών.
Τα χαμόγελα στα πρόσωπά μας, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα μοναδικά συναισθήματα που μας πλημύρισαν ακόμα μια φορά απ' την εμπειρία της εθελοντικής προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: