Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Γενική συνέλευση

    Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έγινε στο πνευματικό κέντρο Αντιρρίου η τακτική γενική συνέλευση της ομάδας, όπου παρευρέθηκαν περίπου σαράντα μέλη και φίλοι.
    Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σπ. Σαλαμούρας χαιρέτησε τους παρόντες και ανέγνωσε τους σκοπούς του συλλόγου διαβάζοντας το σχετικό εδάφιο του καταστατικού. Έτσι διαπιστώσαμε σε ποιους τομείς μπορούμε ακόμα να επεκτείνουμε τη δράση μας. 
    Στη συνέχεια έγινε μια επί τροχάδην αναφορά στη δράση του τελευταίου χρόνου, με ειδική αναφορά στη διοργάνωση των ''Βραδιών Ιστορίας'' που έγιναν στο δημοτικό σχολείου Μολυκρείου απ τη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Μαρία Ευθυμίου και στο ''Σεμινάριο φυσικής καλλιέργειας''  που έγινε στο Αντίρριο απ τον Παναγιώτη Μανίκη.
Ειδική αναφορά έγινε επίσης στη συνδιοργάνωση με τον ποδηλατικό σύλλογο ''Lepanto runners'' του αγώνα ορεινής ποδηλασίας που έγινε στα μονοπάτια της Βελβίνας.
    Μετά από τον απολογισμό των εκδηλώσεων έγινε η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων για το νέο διοικητικό συμβούλιο και τέλος η αναγγελία των επόμενων δράσεων.

    Το νέο Δ.Σ. είναι:
Σπύρος Σαλαμούρας πρόεδρος
Κώστας Σωτηρόπουλος αντιπρόεδρος
Βασιλική Παπαγιάννη γραμματέας
Μαρία Κονδύλη ταμίας
Γιώργος Αγγελόπουλος μέλος
Πέπη Γιαννακοπούλου μέλος
Νίκος Αντωνόπουλος μέλος
Παναγιώτης Παπαδόπουλος αναπληρωματικό μέλος
Διαμάντω Σαλαγιάννη αναπληρωματικό μέλος
Σταύρος Γρίβας αναπληρωματικό μέλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: