Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το 1ο Άτυπο Τρίαθλο

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρωτο άτυπο Τριαθλο Αντιρριου με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ο Α.Σ Φαέθων Αντιρρίου που ήταν ο κεντρικός διοργανωτής μαζί με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, τη Φυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιρρίου "Καστέλλι" αποδείχτηκαν ικανοί οικοδεσπότες και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με χαμόγελα και ικανοποίηση τόσο από την εκδήλωση όσο και από το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που διεξήχθη το Τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο).
Απο νωρίς το πρωι της Κυριακής η πλάζ Αντιρρίου είχε πεζοδρομηθεί και δεκάδες αθλητές από το Αντίρριο, την Ναύπακτο, την Πάτρα, το Αίγιο, την Αθήνα , τον Πύργο, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, την Κυπαρισσία πήραν θέση για την εκκίνηση. Ο Βοριάς αποτέλεσε σύμμαχος των προσπαθειών των αθλουμένων και μετά από μια ώρα συναρπαστικού αγώνα με πολύ μουσική , δυνατά χειροκροτήματα και το κυριότερο χωρίς  ατύχημα όλοι και όλες τερμάτισαν.
Στην κατηγορία των Ανδρών ο Τασσόπουλος Δημήτρης με χρόνο 36.51 πήρε την πρώτη θέση, ο Μαρίνος Βάσιλας (38.40) τη δεύτερη θέση και ο Δρακονταειδής Κωσταντίνος την τρίτη.
Στην κατηγορία των Γυναικών η Αντύπα Θεοδώρα τερμάτισε πρώτη με χρόνο 42.40, η Τσιτσάρα Ιωάννα δευτερη με χρόνο 45.10 και τρίτη η Ιωαννίδη Όλγα με χρόνο 46.30.
Η οργανωτική επιτροπή μέσω του υπευθύνου αγωνιστικού προγράμματος Θάνου Ζάκκα εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που πριν τον αγώνα κέρδισαν την μάχη της ασφαλούς διεξαγωγής με πλωτά σκάφη, δικυκλες μηχανές και επίβλεψη διασταυρώσεων σε συνεργασία με δύναμη του Λιμεναρχείου Πατρών, Λιμεναρχείο Ρίου και Τροχαία Ναυπάκτου.
(Ακολουθει φωτορεπορταζ αναδημοσιευμένο απ' το nafpaktianews)Δεν υπάρχουν σχόλια: