Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας trial ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Με επιτυχία διεξήχθει για πρώτη φορά ένας καταπληκτικός αγώνας, με τέτοια φανταστικά μονοπάτια που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο ψηλές κορυφές της Ελλάδος. 

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός δίνοντας την ευκαιρία υψηλών επιδόσεων στους 85 μεγάλους, από τους 121 δηλωμένους αθλητές και 13 μικρούς από τους 21 δηλωμένους, για την εξαιρετική αυτή διαδρομή των 15,5 km έχοντας τόσες πολλές εναλλαγές δασικών δρόμων και εξειδικευμένων μονοπατιών. Με πέντε σταθμούς αναφοδιασμού και με εξαιρετική σήμανση τα προβλήματα ήταν μηδαμινά και όλοι οι αθλητές έφυγαν με την υπόσχεση ότι το ραντεβού του χρόνου θα έχει τις διπλάσιες συμμετοχές.
Με εξαιρετική εμφάνιση στις δύο πρώτες θέσεις ήρθαν δύο από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές των βουνών οι Αρκουμάνης Φάνης και Κάρλος Κυριάκος ενώ στην τρίτη θέση ένας νέος αθλητής από το Αιτωλικό ο Ταλιαμπές Νίκος με την πρώτη του επαφή με τα βουνά και τα μονοπάτια.
Στις γυναίκες εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Αναστασιάδη Θεοδώρα παίρνοντας την πρώτη θέση, με δεύτερη το ανερχόμενο ταλέντο την Κλαδούχου Βασιλική και στην τρίτη θέση τερμάτησε η Κωσταντίνα Καρβέλη (πρώτη στην κατηγορία της) αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για επόμενους αγώνες βουνού.
Οι βραβεύσεις έγιναν για όλες τις κατηγορίες (δεκαετίες) με κύπελα – αναμνηστικές πλακέτες, ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν η προσφορά της εταιρείας TECNIKA, κάνοντας δώρο στον πρώτο νικητή ένα ζευγάρι παπούτσια.
Μέσα απ' την καρδιά μας ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας, που με ζήλο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ολοκλήρωση του αγώνα και ειδκότερα τους:
Πέπη Γιανακοπούλου, Γεωργία Δημοπούλου, Άγλα Ντούνη, Γιάννη Φλώρο, Σταύρο Γρίβα, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (Μολύκρειο), Λάμπρο Αγγελόπουλο, Φραγκίσκο Ροζάκη, Νίκο Ζανίδη, Κωνσταντίνο Γεωργικόπουλο, Παναγιώτη Γεωργικόπουλο, Ελένη Γεωργικοπούλου, Βίκυ, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, Παναγιώτη Φαραντούρη, Έφη Μεσίρη, Μαρίνα Φαραντούρη, Δημήτρη Φαραντούρη, Κόγκο Χρήστο, Κωνσταντίνο Μπέσα, Τάσο Καραγιάννη, Λεωνίδα Σαλαμούρα και όλους όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας στις τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές που στάθηκαν δίπλα μας με την προσφορά τους και τα προϊόντα τους.
Σημαντική ήταν η προσφορά στον αγώνα της εταιρίας chronosystems που ανέλαβε τη χρονομέτρηση των αθλητών, με τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και με την άρτια τεχνολογική κατάρτιση των ανθρώπων της. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της εταιρίας για την προσφορά τους.
 
 Ακολουθούν αποσπάσματα απ' τον αγώνα:Ευχαριστούμε επίσης: το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, το ΕΚΑΒ, τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης-Ναυπάκτου, τους φίλους και εθελοντές μας που συνδράμουν σε κάθε προσπάθειας μας και τέλος τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης μας τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟΥ.
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτορεπορτάζ  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: