Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Παρνωνας 75 ΠΟΣ

Την Παρασκευή στις 17 Ιουλίου φύγαμε για το Δρέπανο Ναυπλίου εκεί κατασκηνώσαμε σε ένα υπέροχο κάμπινγκ για κολύμπι και χαλάρωση.


Το πρωί του Σαββάτου επισκευτηκαμε την πόλη  του Ναυπλίου όπου περπατήσαμε στα όμορφα σοκάκια και πίνοντας καφέ σχεδιάσαμε την εξόρμηση για τον Πάρνωνα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρεθήκαμε στο χώρο κατασκήνωσης που ήτανε κοντά στο καταφύγιο του ΕΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον μέσα σε πανύψηλα πεύκα και έλατα.
Εκεί δηλώσαμε την συμμετοχή της ομάδας στην διοργάνωση βρίσκοντας παλιούς γνώριμους ορειβάτες.


Μέτα το βραδινό φαγητό έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση στον ουρανό του Πάρνωνα σχετικά με τους αστερισμούς .
Ο πολύς αέρας και το κρύο μας έκανε να πάμε νωρίς για ύπνο ώστε να είμαστε ξεκούραστοι για την ανάβαση της επόμενης ημέρας.


Την Κυριακή το πρωί μετά από τρεις ώρες ανάβαση στην κορυφή του Παρνωνα μεγάλη Τούρλα απολαύσαμε τις γύρω κορυφές με αποκορύφωμα την πυραμίδα του Ταΰγετου.
Στην συνεχεία στην μικρή Τούρλα έγινε συνάντηση όλων των ορειβατών ανταλλαγές απόψεων και αφού πήραμε αναμνηστικά σηματάκια ξεκινήσαμε για την επιστροφή.

Ευχαριστούμε τον ΕΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ για την άψογη  διοργάνωση και τους ιδιοκτήτες του   κάμπινγκ Λεύκα στο Δρέπανο Ναυπλιου  για την άριστη φιλοξενία του.


 ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: