Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη...Μοναδικές στιγμές στο Αντίρριο.

Μετά από πολλά χρόνια, μαζεύτηκε το χωριό και γλέντησε όπως παλιά, με διάθεση και κέφι σε πείσμα της οικονομικής ανέχειας αλλά και του άσχημου καιρού. Πρωταγωνιστές ήταν οι γνωστοί - άγνωστοι επικηρυγμένοι διασκεδαστές (Μητζικόιας – Καμπόης – Ζήκας…….) και τα κορίτσια του χωριού (Θυμία – Ζωίτσα – Νίκη και πολλές ακόμα νεαρές). Τώρα που πλέον μας έφαγαν την προίκα και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε τους ειδικούς για να φωνάξουν τους ξακουστούς και καλοπληρωμένους παγκοσμίου φήμης διασκεδαστές να μας δείξουν πως πρέπει να διασκεδάζουμε στο χωριό μας, ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψουμε την διασκέδαση όπως εμείς τη ζήσαμε και την καταλαβαίνουμε. Ελπίζοντας να μην ξαναποκτήσουμε προίκα και πλακώσουν πάλι να μας οργανώσουν οι «ειδικοί» και μας αναγκάσουν να χάσουμε πολύτιμες δεκαετίες, μιας και η ζωή είναι μικρή, λέμε σε όλους:
την προίκα μας τη φάγατε, αφήστε μας ήσυχους.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ


Ακολουθεί αναδημοσίευση από www.nafpaktianews.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Κούλουμα και ‘’Ο Γάμος της Κρίσης’’ στο Αντίρριο. Το κρύο και η βροχή δεν σταμάτησε του διοργανωτές και τον κόσμο για να έρθουν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Η ημέρα ξεκίνησε με την Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου με κλαρίνα και νταούλια που συνόδεψαν την νύφη και το γαμπρό μετά μουσικής από το σπίτι τους μέχρι και την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αντιρρίου. Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε το ξεκαρδιστικό θεατρικό ‘’Ο Γάμος της Κρίσης’’ και η ημέρα συνεχίστηκε με το Γαϊτανάκι και άλλους παραδοσιακού χορούς από το χορευτικό του Αντιρρίου. Στο τέλος οι διοργανωτές προσέφεραν σαρακοστιανά φαγητά στους παρευρισκόμενους.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές , η Αντιδήμαρχος κ. Ζιαμπάρα , ο Αντιδήμαρχος κ. Σαλαμούρας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοτσανάς και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγγελοπούλου.


Συγχαρητήρια για την πετυχημένη εκδήλωση στου διοργανωτές που είναι: Η Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αντιρρίου, Η Φιλαρμονική Αντιρρίου , Το χορευτικό Αντιρρίου, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ Αγιος Παντελεήμων’’ .































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: