Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Αφήστε τα βουνά και πιάστε την πόλη (για λίγο)

Την Κυριακή 24/2 09:30 η Ομάδα μας συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση του 1ου Δρόμου Περιπατητών Υγείας 6.500 μέτρων που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών Πάτρας «ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ» υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, σε συνεργασία με την ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Αναλυτικά στοιχεία:
Δρόμος περιπατητών 6,5χλμ:
Σημείο εκκίνησης: Αχιλλέως & Διγενή Ακρίτα (Παραλία Μποζαιτίκων)
Σημείο τερματισμού: Πλατεία Γεωργίου – Πάτρα.
Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ. με περιθώριο τερματισμού τις 11:10πμ.
Η διαδρομή αναλυτικά για τον Δρόμο Υγείας Περιπατητών:
 Εκκίνηση από τις οδούς Αχιλλέως και Διγενή Ακρίτα στη παραλία Μποζαιτίκων. Κατεβαίνουμε την Διγενή Ακρίτα, στρίβουμε αριστερά στην Ναυσικάς, Ευήνου και συνέχεια την Αυστραλίας. Στην οδό Παναγιώτη Κανελλόπουλου στρίβουμε δεξιά και αριστερά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.  Στην πύλη 7 του λιμανιού θα στρίψουμε δεξιά έως την Αγ. Νικολάου όπου θα κατευθυνθούμε αριστερά και αμέσως δεξιά επί της Αγ. Ανδρέου έως και την Ερμού όπου θα στρίψουμε δεξιά. Στο ύψος της Μαιζώνος κατευθυνόμαστε δεξιά έως και την πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ο τερματισμός.
Οι περιπατητές δεν θα καταβάλουν κόστος συμμετοχής.

Για δήλωση συμμετοχής στην Ομάδα μας μπορείτε να στείλετε mail στο aristotelisfoa@gmail.com ή να καλέστε στο 6977777696  

Επίσης την ίδια μέρα θα γίνει και ο αγώνας δρόμου υγείας
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2013
Αγώνας Υγείας 22,5χλμ:
Σημείο εκκίνησης: Κεντρική πλατεία λιμανιού πόλης Ναυπάκτου
Σημείο τερματισμού: Πλατεία Γεωργίου – Πάτρα.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ. με περιθώριο τερματισμού τις 13:30μμ
Διαδρομή αγώνα:
Η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της είναι επίπεδη, ασφάλτινη με μοναδική εξαίρεση ίσως το σημείο ανόδου της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Η διαδρομή θα αναγράφεται ανά 1 χιλιόμετρο. Καθ” όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία,  και την Δημοτική Αστυνομία Πάτρας & Ναυπάκτου, καθώς και εθελοντών.
 Η διαδρομή αναλυτικά για τον Αγώνα Υγείας 22,5χλμ:
 Εκκίνηση από την κεντρική πλατεία λιμανιού Ναυπάκτου επί της οδού Παπαχαραλάμπους με κατεύθυνση νοτιοδυτικά. Συνέχεια επί της οδού Ναυμαχίας Ναυπάκτου και συνέχεια επί της οδού Μακεδονίας. Στο 5ο χλμ περίπου στρίβουμε αριστερά στην Μεσολογγίου προς Ε.Ο. Άμφισσας Αντιρρίου. Ακολουθούμε την ΕΟ Άμφισσας Αντιρρίου νοτιοδυτικά και στο ύψος περίπου του Πλατανίτη στρίβουμε αριστερά σε άγνωστη οδό, περνάμε κάτω από την Ιόνια οδό στρίβουμε αριστερά και ακολουθώντας δρόμο περιορισμένης χρήσης ανεβαίνουμε τη γέφυρα. Το σημείο αυτό είναι περίπου στο 10ο χλμ. Περνάμε τη γέφυρα , την Ιόνια οδό με κατεύθυνση την πρώτη έξοδο προς το Ρίο Πατρών. Στην οδό Σόμερσετ κατευθυνόμαστε δεξιά και προχωράμε ευθεία επί των οδών Ζαΐμη και Αχιλλέως. Στη Διγενή Ακρίτα στρίβουμε δεξιά και αριστερά στην Ναυσικάς, Ευήνου και συνέχεια την Αυστραλίας. Στην οδό Παναγιώτη Κανελλόπουλου στρίβουμε δεξιά και αριστερά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.  Στην πύλη 7 του λιμανιού θα στρίψουμε δεξιά μέσα στο Λιμάνι έως και την πύλη της Αγ. Νικολάου όπου θα κατευθυνθούμε αριστερά και αμέσως δεξιά επί της Αγ. Ανδρέου έως και την Ερμού όπου και θα στρίψουμε αριστερά. Στο ύψος της Μαιζώνος κατευθυνόμαστε δεξιά έως και την πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ο τερματισμός.
Δήλωση συμμετοχής:
 Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την Παρασκευή 22/02/2013. Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα δίχως προηγηθείσα συμμετοχή ή δηλώσουν πέραν της ημερομηνίας λήξης των εγγραφών, δεν θα πάρουν αριθμό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσματα.

Κόστος συμμετοχής:
Για τον Αγώνα 22,5χλμ, απαιτείται καταβολή του ποσού των 5 €, που θα καλύψει μέρος των εξόδων της διοργάνωσης.
Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της υπογεγραμμένης δήλωσής του, ο κάθε αθλητής θα πρέπει να αποστείλει το τραπεζικό έντυπο κατάθεσης αναγράφοντας το όνομά και το τηλέφωνο του.
 Βραβεύσεις:
Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα των 22,5χλμ., ενώ μετάλλιο θα παραλάβουν όλοι οι αθλητές και των 2 αγώνων.
Γενικά:
Οι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα 22,5χλμ: θα δοθούν στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα 08:00-09:30πμ.
Οι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα 6,5χλμ: θα δοθούν στην Αφετηρία (παραλία Μποζαιτίκων) πριν την έναρξη του αγώνα 08:00-09:30πμ.
 Για όποιον το επιθυμεί να μεταβεί στο σημείο εκκίνησης στη Ναύπακτο με τα λεωφορεία που θα διατεθούν για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να βρίσκεται στο σημείο αναχώρησης στην πλατεία Γεωργίου το αργότερο στις 08:00πμ.
Στον Αγώνα 22,5χλμ  Υγείας και Δρόμο Περιπατητών  Υγείας θα υπάρχει Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση στον τερματισμό.
Κάθε 5 χλμ. περίπου σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί με νερά (5ο, 10ο, 15ο, 20ο, χιλιόμετρο) ενώ στον τερματισμό θα δοθούν νερά, χυμοί και μπανάνες. Οι αγώνες θα γίνουν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Όλοι οι Δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: