Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η πίτα του 2014

    Η σχεδόν καλοκαιρινή μέρα στον Αγραπιδόκαμπο ήταν ότι έπρεπε για να μαζευτεί αρκετός κόσμος στη φιλόξενη πλατεία του οικισμού και να παρευρεθεί στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

    Από πρωίας τα μέλη μας άρχισαν τις ετοιμασίες, έβαλαν το καζάνι στη φωτιά, τακτοποίησαν τα καθίσματα, καθάρισαν κι έτσι όταν έφτασαν όλοι οι φίλοι της ομάδας όλα ήταν στη θέση τους και η φασολάδα σχεδόν έτοιμη!

    Ακολούθησε μια σύντομη βόλτα στα μονοπάτια, συλλογή μανιταριών, φωτογράφηση στα άλογα του Ιππικού Συλλόγου Ναυπάκτου και χορός, πριν πάρουν τα κουτάλια φωτιά.

    Η συνέχεια γνωστή. Το γλυκόπιοτο κρασί που κέρασε την ομήγυρη η Βάσω Γκρέκα χαλάρωσε τις αισθήσεις και μαζί με τη μουσική του Λάμπρου, του Κώστα, της Μάνιας κλπ έκαναν το κέφι να κρατήσει μέχρι που ο ζεστός ήλιος χαθεί πίσω απ τις πλαγιές της Παλιοβούνας και θυμηθούμε πως ακόμα είναι Γενάρης.

    Ευχαριστίες λοιπόν στο σύλλογο του Αγραπιδόκαμπου για την παραχώρηση του χώρου, στη Βάσω για το κέρασμα - και θα ανταποδώσουμε-, στον ιππικό σύλλογο Ναυπάκτου για τη συμμετοχή και τέλος σε όσους βοήθησαν για να περάσουμε όλοι μας καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: