Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

3ος Αγώνας Δρόμου "Αριστοτέλειο Μονοπάτι" 2015

3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου
“ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2015”

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10/2014, ώρα 11:00 πμ
ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Ο Δήμος Ναυπακτίας, ο Σύλλογος Δρομέων Lepanto και ηΦυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου «Αριστοτέλης’’ υπό την Αιγίδα τηςΕ.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ, διοργανώνουν στην πανέμορφη ορεινή περιοχή τουΑγραπιδόκαμπου, στο Αντίρριο Ναυπακτίας, για τρίτη συνεχή χρονιά:

  • αγώνα βουνού trail 15,5 χλμ για ενήλικες
  • αγώνα 3 χλμ για μαθητές σχολείων

Ο αγώνας έχει Εκκίνηση και Τερματισμό το γραφικό κτίσμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Αγραπιδόκαμπου, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για τα 15,5χλμ έχουν άνδρες και γυναίκες ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξεταστεί το τελευταίο τρίμηνο από καρδιολόγο γιατρό.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ οφείλουν να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση την στιγμή της παραλαβής του Αγωνιστικού τους νούμερου. ΜΑΘΗΤΕΣ που ανήκουν σε Γυμναστικούς Αθλητικούς Συλλόγους και επιβλέπονται από τον γιατρό του Συλλόγου, μπορούν να προσκομίσουν ομαδική ιατρική βεβαίωση.
Ιατρική κάλυψη θα υπάρχει σε όλη την διάρκεια του αγώνα όπως και επανδρωμένο ασθενοφόρο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα http://aristoteleiomonopati.lepantorunners.gr/ στο μενού Εγγραφή, χρησιμοποιώντας υποχρεωτικά ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες.

ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ!

Παρακαλούμε να ολοκληρώνετε την Εγγραφή σας μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα τρέξετε, ώστε να μας βοηθήσετε στην καλύτερη οργάνωση του Αγώνα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 23:59 μμ

Η παραλαβή των αθλητικών νούμερων, θα πραγματοποιηθεί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγραπιδόκαμπου.


Αθλητές που θα δηλωθούν μετά την ημερομηνία λήξης των εγγραφών, μπορούν να αγωνιστούν αλλά δεν θα συμπεριληφθούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 Ευρώ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ.
Τα χρήματα θα καταβάλλονται αποκλειστικά στην τράπεζα ALPHA BANK, έτσι ώστε να μην υπάρξει προμήθεια από άλλη τράπεζα.
Σε περίπτωση κατάθεσης σε άλλη τράπεζα, τυχόν έξοδα προμήθειας βαραίνουν τον αθλητή!
Ο λογαριασμός κατάθεσης ALPHA BANK έχει
ΙΒΑΝ: GR67 0140 2210 2210 0210 1089 771 και δικαιούχους τους
Γεωργικόπουλο Παναγιώτη και Τούντα Θωμά.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ!


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Παιδιά : αγώνας 3 χλμ. 13-17 ετών.
Άντρες : αγώνας 15,5 χλμ18-29 ετ. 30-39 ετ. 40-49 ετ. 50 ετ. και άνω.
Γυναίκες : αγώνας 15,5 χλμ. 18-34 ετ. και 35 ετ. και άνω.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Όλοι οι τερματίσαντες: Αναμνηστικό Μετάλλιο - Έπαινο –Μικρόγευμα – τεχνικό μπλουζάκι.
Παιδιά : Κύπελλα τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια.
Ενήλικες : Κύπελλα οι τρεις πρώτοι άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες κάθε κατηγορίας.

Οι πρώτοι/πρώτες στη Γενική κατάταξη δεν θα βραβευθούν στις κατηγορίες τους.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΙ
Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει με μικρό ασφάλτινο κατηφορικό κομμάτι 2,6 χλμ και συνεχίζει δεξιά στο πρώτο από τα έξι υπέροχα μονοπάτια, στο σημείο των Λουτρών του Αγραπιδοκάμπου. Η σήμανση δεν θα σας αφήσει να νιώσετε σε κανένα σημείο ανασφάλεια. Η διαδρομή εναλλάσσεται από μονοπάτια με δασικούς δρόμους. Πλησιάζοντας προς το τέλος μπαίνουμε στο πέμπτο και από τα ομορφότερα μονοπάτια, ‘’το μονοπάτι της Σπηλιάς’’. Βγαίνοντας ακολουθούμε δασικό καταπράσινο κομμάτι και μπαίνουμε δεξιά στο τελευταίο και κατηφορικό ομώνυμο ‘’Αριστοτέλειο μονοπάτι’’ που θα μας οδηγήσει στο σημείο του τερματισμού.
Γενικά υπάρχουν κάποιοι μικροί συντελεστές δυσκολίας (αναβάσεις) αλλά ουσιαστικά είναι μια γρήγορη και πανέμορφη διαδρομή.
Ο αγώνας περιέχει άσφαλτο 2,6 χλμδασικό δρόμο 7,140 χλμ,μονοπάτια 5,71 χλμ (ανοδικά μονοπάτια 1730 μ, 450μ, 430μ, 980μ καικαθοδικά μονοπάτια 660μ, 1460μ)
Οι ανεφοδιασμοί είναι τακτικοί και πλήρεις προϊόντων (νερό – ισοτονικό – αλμυρά - γλυκά) ώστε να μην χρειαστεί κανένας αθλητής να μεταφέρει αθλητική εξάρτηση:
1ος ανεφοδιασμός στο 2,87 χλμ2ος στο 5,15 χλμ3ος στο 6,33 χλμ,4ος στο χλμ5ος στο 12,74 χλμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ
09:00 10:30 παραλαβή αθλητικού νούμερου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγραπιδόκαμπου.
10:30 – 11:00 ενημέρωση και αγωνιστική προετοιμασία.
11:00 εκκίνηση αγώνα 15,5 χλμ ενηλίκων
11:05 εκκίνηση αγώνα 3 χλμ παιδιών.
13:30 απονομές – βραβεύσεις παιδιών και ενηλίκων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΚΑΜΠΟ
Οι αθλητές που θα έρθουν από την Πάτρα μέσω της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, στο φανάρι που θα συναντήσουν μετά τη γέφυρα, στρίβουν δεξιά προς Ναύπακτο, ενώ αν έρθουν με τα ferry boats, στο φανάρι που θα συναντήσουν, περνούν ευθεία απέναντι προςΝαύπακτο. Στα 50 μέτρα, στρίβουν αριστερά στην ταμπέλα προςΜολύκρειοΜετά από 3 χιλιόμετρα ασφάλτινου δρόμου και ενώ μπαίνουν στο γραφικό χωριό του Μολύκρειου, στρίβουν δεξιά στην ταμπέλα προς Αγραπιδόκαμπο και Λουτρά ΑγραπιδόκαμπουΜετά από επτά (7) χιλιόμετρα ασφάλτινου δρόμου, φτάνουν σε μία διχάλα όπου μπροστά τους είναι ο καταπράσινος Αγραπιδόκαμπος. Παίρνουν το δεξιό μέρος της διχάλας, το οποίο μετά από ένα χιλιόμετρο θα τους οδηγήσει στον Πολιτιστικό και ομώνυμο Σύλλογο του χωριού, που είναι και το σημείο της Εκκίνησης και Τερματισμού του αγώνα.
Οι αθλητές που θα έρθουν από τη Ναύπακτο, κατευθύνονται προς Αντίρριο και η διασταύρωση για το Μολύκρειο βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα ακριβώς στην δεξιά τους πλευράΚάνουν δεξιά και μετά ακολουθούν την παραπάνω αναγραφόμενη πορεία.
Οι αθλητές που θα έρθουν από Μεσολόγγι ή Αγρίνιο, φτάνοντας στο φανάρι που οδηγεί στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κάνουν αριστεράπρος Ναύπακτο. Στα 50 μέτρα συναντούν την διασταύρωση τουΜολύκρειου, κάνουν αριστερά και συνεχίζουν όπως έχουμε προαναφέρει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-mail επικοινωνίας: lepantorunners@gmail.com
Site Αγώνα: http://www.nafpaktosrace.lepantorunners.gr/
Παναγιώτης Γεωργικόπουλος: 697 2029278
Χάρης Ορφανουδάκης: 694 6464574

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση στο site του αγώνα
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Αχαϊας
Φωτογραφική Ομάδα Ναυπάκτου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Nafpaktia News
LepantoMag


Δεν υπάρχουν σχόλια: